• Showroom is geopend op afspraak
  • Gratis verzenden vanaf €50,-
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden
Home » Bestellen

BESTELLEN

 

Als je iets leuks hebt gezien in de shop kun je dit eenvoudig bestellen. Het is niet verplicht om een account aan te maken om een bestelling te plaatsen, maar het is wel makkelijk om dit te doen als je in de toekomst vaker wilt bestellen.

 

Shoppingbag

 

Als je uit gewinkeld bent klik je rechts bovenaan de pagina op je shopping bag. Je komt op een overzichtspagina en ziet alle artikelen die je zou willen bestellen. Kijk de artikelen, aantallen, maten en kleuren hier goed na. Je kunt hier eventueel nog aanpassingen maken.

 

Indien je een kortingscode hebt, kun je deze in het veld ` vul hier uw kortingscode ` invullen.

 

Vervolgens aan te geven hoe je de bestelling wilt betalen. Momenteel kun je alleen betalen door middel van IDEAL. Voor meer informatie over betalen klik op ` betaalmethode`. De verzendwijze voor je bestelling wordt automatisch geselecteerd.

 

Mocht je nog speciale wensen hebben of iets toe te voegen hebben aan de bestelling, kun je dit onder het veld ` opmerkingen ` plaatsen.

 

Als je de algemene voorwaarden hebt geaccepteerd, is je bestelling bevestigd en dien je de bestelling door te zetten naar de betaalpagina. Hier dien je de stappen op het scherm te volgen. 

 

Bevestiging 

 

Indien de betaling succesvol is verlopen is je bestelling bevestigd. Je ontvangt een mail met het besteloverzicht.