• Showroom is geopend op afspraak
  • Gratis verzenden vanaf €50,-
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden
Home » About Demi..

About Demi..

STORYTIME...

 

 

 

Vanaf mijn 17e ben ik begonnen met mijn eigen onderneming. Voorheen kappersopleiding gedaan bleek achteraf toch niet helemaal mijn ding te zijn.. Vanuit daar ben ik begonnen met het zetten van wimperextensions.. Na 3 mooie jaren waarbij ik heel veel nieuwe klanten heb mogen leren kennen was ik toch weer opzoek naar een nieuwe uitdaging, zodat ik wimperen kon combineren met wat nieuws.


 

Fashion is altijd mijn ding geweest, voornamelijk draag ik outfits waarbij mijn kleding qua kleuren gematcht zijn met mijn accessoires. Dat viel veel mensen op en zeiden altijd waarom ga je niks met kleding doen?! Begin 2020 kwam COVID-19 in ons leven… Hele wereld stond op zijn kop en alle beautysalons moesten sluiten… Wat nu?! Zelf ben ik altijd positief ingesteld dus dacht ik in oplossingen… Ik ben online marketingcursussen gaan volgen waardoor ik weer aan het bruisen was van nieuwe ideeën. Wat als ik nou gewoon begin met een kledingrek met wat items wat ik zelf leuk vind, dat in mijn beautysalon hang en kijken hoe het loopt? Zo doende, samen met mijn moeder op inkoop opzoek naar de leukste musthaves.


 

Eerste collectie was een feit, kreeg enorm veel reacties of ik al foto`s kon sturen van de nieuwe collectie… Iedereen was bij voorbaat al zo enthousiast!!! Snel als een gek foto`s en filmpjes van de nieuwe collectie geshoot. En wat denk je? Binnen een paar uur was mijn eerste collectie al helemaal uitverkocht!! WHAT?!?! Ik kon dit niet geloven… Dag daarna natuurlijk weer opnieuw op inkoop, wie had dit gedacht? Ik niet! Vrij snel daarna ben ik van 1 kleding rek naar 3 volle kledingrekken gegaan. Ook dit was een mega groot succes! Tot de dag van vandaag ben ik hier nog zo zo zo dankbaar voor.. Al die support van mijn klanten en alle andere lieve mensen om mij heen…


 

 Door die support durfde ik in het diepe te springen naar mijn allergrootste droom… Een eigen pand… Wauw.. Waar ik eerst alleen maar van kon dromen werd Juli 2020 werkelijkheid.. De sleutel van het nieuwe pand waarbij de showroom en beautysalon beide gevestigd zijn… De plek waar ik nog meer dromen waar kan maken…


 

Fashion en beauty combineer ik nu samen. Klanten combineren het zetten van wimperextensions nu ook met shoppen.. Hoe fijn is dat? Alles onder een dak.. Elke dag doe ik mijn werk met plezier en passie. Dankbaar dat ik dit op mijn leeftijd mag doen. Sinds februari 2021 nu ook een online webshop en hoop ieder van jullie heel blij te kunnen maken met de mooiste en nieuwste trends.